21 Nisan 2014 Pazartesi

Doğa Güzellikleri ve Evleri İle Taraklı Sakarya Türkiye Resimleri Gezinebu


Doğa Güzellikleri ve Evleri İle Taraklı Sakarya Türkiye Resimleri


















                        Türkiyenin  Sakarya ilinin Taraklı köyü gezinobi lerin uğrak yeri olan Doğa Güzelliklerini içinde barındıran ve tarihi  Evleri İle ilgi çeken bir yerleşke . gezinobi olarak gezmeyi araştırmayı çok sevip meraklı oluşumuzdan bu köyü size tanıtmak isteriz . Merkezinde dükkanların ve çarşısı bulunan yer ile köy arasındaki bir yol bu iki ayrımı göz önüne seriyor . çünkü yolun sol tarafı ilçe sağ tarafı köy iki ayrımı gördüğünüzde ancak daha iyi anlayabilirsiniz. köy ve ilçe merkezinin kesiştiği küçük köprülü bahçesinde bulunan kahvehaneden çayıızı alıp içebilirsiniz.


                     Resimde gördüğünüz Türk bayrağına Ulubatlı Hasan gibi çıkarsanız köyün kuşbakışı resmini çekebilirsiniz.Resimde Minaresi gözüken Camii yi Mimar Sinan yapmıştır.Köprülü bahçenin hemen karşısındaki konak müzeleştirilmiş içerisinde yerleşim yerine ait envanterler bulunmakla birlikte konağın içerisinde kilim dokuyanlarıda görebilir ve içeride satılan hatıra bir kaç hediyelik alabilrsiniz ve bu konağın içerisine girmek ücretsizdir.İstediğiniz gibi gezebilirisiniz.Köyün içerisindeki bir konakta kahve 2 tl ve kaliteli burada kahvenizi içebilirsiniz çünkü kahvenin tadı konağın içerisinde bir başka güzel ,

                     Resimde gördüğünüz savaş topu taraklılıara yerleşkelerini kurtuluş savaşında korudukları için hediye olarak verildi.Köyün içerisinde bir çok Konaklı pansiyon bulunmakta biraz köy havası almak isterseniz burada kalabilir daha fazla vakit geçirebilirsiniz.Sokaklarda köylülerin yaptığı el işleri ve yaptıkları yemeklerden satın alabilirsiniz.

                      Taraklı Köyü Sakaryaya Bağlı bir yerleşke Doğa güzellikleri ve ev mimarileri sizi mutlu edecektir. Gidip gezinobi olarak gezmenizi dolaşmanızı farklı tatları tatmanızı tavsiye eder hep araştırmacı ve meraklı biri olarak yenilenmenizi dileriz.





Orjinal Apple İphone 5S (2,145 TL)

32 Gb Lik Yüksek Hafıza Faturalı Garantlitili
Nefe Phone Kocaeli/Merkez 534 866 65 21
indirimucuz.blogspot.com





















Sipariş Formu

https://docs.google.com/forms/d/1QrWBYAZ_pijPBNfp5yZLFi3WAcbN1Rl3ZY3HHp_4VnE/viewform